dilluns, 19 de maig del 2014

Dia 2: L’Arbre de les Cultures

Continuant amb els tallers setmanals de la Rua XIC, aquest dimarts va tocar posar-se a fer una mica l’artista, ja que el taller va girar al voltant de la creació d’un arbre de les cultures. Després de trencar el gel amb jocs d’allò més animats, es van plantejar qüestions com què és la cultura, què és allò que en forma part i si a la sala n’hi havia de diferents.

Responent a tot això, es va dissenyar un arbre on els braços dels assistents conformaven la copa (que representa allò visible en cada cultura), les siluetes dels cossos feien el tronc (que simbolitza les estructures socials) i les cames dibuixaven les arrels (que ens remeten als símbols i als aspectes místics).

Un cop acabada la part més plàstica, va arribar el moment de crear les fulles de l’arbre, i per això es va convidar a que tothom posés per escrit quines eren les coses més visibles de la seva cultura. El resultat va ser d’allò més interessant i va permetre acabar el taller reflexionant sobre el concepte de cultura i alhora aprenent de la diversitat present a la sala.

L’arbre encara no està acabat del tot, així que si vols venir i seguir construint-lo, t’esperem el dimarts dia 20 a l’hora i lloc de sempre: a les 18h al C.C. El Sortidor!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada