dilluns, 2 de juny del 2014



Dia 4: La dinàmica dels conflictes

En la darrera sessió dels tallers que ens permetran preparar la Rua Xic vam deixar de banda l'arbre de les cultures com a fil conductor per reflexionar sobre els nostres grups socials. Les dinàmiques de tota la sessió es van centrar en l'expressió teatral com a mètode per descriure i representar conflictes suposats o reals. 
Després de fer algunes activitats per entrar en situació, la proposta escènica de la dinàmica principal es va basar en la representació, per grups d'edat, d'un conflicte en tres actes com a imatges fixes: la primera corresponia a una situació que suposava l'inici d'un conflicte, la segona es referia al conflicte en sí mateix, i la tercera mostrava la resolució o conseqüències del procés. 
Arràn d'aquestes representacions vam poder reflexionar conjuntament sobre la dinàmica dels conflictes i veure com els diferents grups d'edat mostraven les seves respectives visions.

Demà dimarts seguirem treballant tots junts. Ja sabeu que hi esteu convidats! Us emplacem, com sempre, a les 18h al C.C El Sortidor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada