divendres, 31 d’octubre del 2014

Vine i participa a la Rua i l'espectacle XIC: el 22 de novembre tu també seràs protagonista!


S'acosta el gran dia que estem preparant des de fa mesos. El dissabte 22 de novembre, a les 12 h, comença la Rua XIC Escena 2014, un espectacle familiar participatiu en el qual tu també estàs convidat a ser protagonista! Un espectacle especial, itinerant pels carrers del Poble-sec, i que acabarà amb una representació teatral dins del Museu d'Arqueologia de Catalunya, a Montjuïc.

Aconsegueix la teva entrada!

Tots esteu convidats a participar a la Rua i a assistir a la representació: ADAMA I LA NIT DE LES CONSCIÈNCIES. L'entrada serà gratuïta, però l'aforament del Museu és limitat. Des de les 11 h estarem a la plaça de Santa Madrona repartint entrades gratuïtes per a la funció, fins que s'acabin. Així és que si vols assegurar-te que podràs entrar al Museu i veure l'obra de teatre, vine aviat.

Taller de maquillatge

A les 11 h, a la plaça de Santa Madrona, també començarem un taller gratuït de maquillatge per a tots els participants a la Rua. T'hi pots sumar aquell mateix dia i ser part de la comitiva!

Vestuari blanc, lila, vermell o blau

Tots sereu benvinguts, i us demanem que vingueu vestits per a l'ocasió, amb roba d'aquests quatre colors: blanc, lila, vermell o blau.

A més, us podeu fer el vestuari i el complement de vestuari amb tota mena de detall, tal i com us expliquem en aquest enllaç. Tria si vols ser romà, grec, iber o fenici, i fes-te la túnica del color corresponent i el complement de cada cultura.

SI PLOGUÉS... ens trobaríem tots directament al Museu d'Arqueologia de Catalunya (passeig de Santa Madrona, 39-41), a les 12 h. Però esperem que no sigui així, i que poguem gaudir d'una jornada de teatre al carrer, en què poguem trobar-nos una altra vegada i acompanyar el seguici de la gran RUA DE LES CULTURES ANTIGUES!!!

A continuació, descobreix un avançament de la història de la qual seràs protagonista i part del desenllaç...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada