dijous, 21 de gener del 2016

Assajos amb molt de Cabaret!

Des de fa una setmana, el cabaret ha envaït el XIC! 

En l'assaig de creació d'escenes del passat dijous, ens va acompanyar l'Ester López, actriu i professora de Cabaret. Com a experta en reinterpretar el gènere, ens va assessorar en l'escena del Paral·lel dels anys 20 i també en els moviments que ens serien més útils per crear una coreografia de revista dels anys 50. 

El darrer dissabte, en el primer assaig d'escenes col·lectives, vam donar la benvinguda a les noves actrius i els nous actors que s'incorporaven al projecte amb una sessió ben variada. Vam començar amb un entrenament corporal col·lectiu, per després dividir-nos: uns quants assajaven les escenes amb text, mentre d'altres vam coreografiar una cançó ben divertida per al nostre repertori particular de Cabaret XIC! 

I avui dedicarem la nostra trobada setmanal al vestuari de l'espectacle, posant especial atenció en decidir i dissenyar la roba dels personatges cabareters. Visca les plomes, les transparències i els lluentons!!! 

Si voleu saber més, teniu dues opcions: sumeu-vos als assajos del XIC o reserveu-vos a l'agenda el 12 i 13 de març i gaudiu de l'espectacle!! 



Dos moments de l'assaig del dissabte 16 de gener. Gràcies, artistes! 
Fotografies: Joel Alvarez


La Bella Dorita i Mary Mistral, grans vedettes del Paral·lel que ens serveixen d'inspiració. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada