dimecres, 5 de juliol del 2017

Reserva la teva entrada per "El despertar de l'art"!

Ja podeu reservar la vostra entrada per les dues funcions* de "El despertar de l'art" al Teatre Tantarantana! Ompliu el primer formulari si voleu assistir-hi dimarts 18 de juliol a les 21:00 h i el segon formulari per dimecres 19 de juliol també a les 21:00 h.

"El despertar de l'art" és una producció de teatre comunitari creada i interpretada per una trentena de veïns i veïnes d'una gran diversitat, amb la col·laboració d'entitats i equipaments culturals. Aquest espectacle és el resultat de la sisena edició de Creació XIC al barri del Poble Sec, un projecte comunitari d'arts escèniques que promou la convivència als barris de Barcelona.

Els personatges de l'espectacle, inspirats en les obres del Museu Nacional d'Art de Catalunya, posaran sobre l'escenari temes com les identitats invisibles, el patriarcat, els models culturals i la gentrificació, en un futur distòpic potser no tan llunyà.

El preu de l'entrada és de 5 € (amb una reducció del 50% per menors de 12 anys), que es destinaran al pagament del lloguer del teatre.

Llegiu amb atenció les instruccions dels formularis. Si teniu cap dubte, escriviu-nos a creacioxic@gmail.com i ho resoldrem!


* Finalment, per qüestions de logística, s'ha hagut de cancel·lar la funció prevista el 15 de juliol al Museu Nacional d'Art de Catalunya. Disculpeu les molèsties. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada