dimecres, 15 d’abril del 2015

Comencem la cinquena edició de la Rua XIC Escena

Ahir vam fer un tancament màgic del projecte Rua XIC Escena 2014, amb l'estrena del documental al Mercat de les Flors. La sala es va omplir amb participants de l'última edició, agents culturals i socials del Poble Sec i tot Barcelona.

Ara posem el focus en la pròxima edició, on explicarem la història i la gent que ha conformat el Poble Sec a través d'un nou format escènic pel projecte: el teatre musical.

Per aquesta edició volem conèixer les històries del barri, implicar la diversitat del Poble Sec en l'espectacle i construir aliances amb les corals, grups d'historiadors, companyies de teatre, residències, joves, cultura popular i tants altres projectes culturals.

Per començar us animem a participar, de forma gratuïta, d'alguna de les següents maneres:
  • Taller de creació: dimecres de 18.30 a 20.30 al C.C. Albareda, començant el dia 6 de maig. Durant dos mesos farem un taller de teatre per construir el guió de la peça. Si esteu interessats, envieu un mail a creacioxic@gmail.com
  • Cinefòrums en diverses entitats del territori per parlar de la convivència intercultural i el projecte XIC a partir del documental "XIC 2014. Art comunitari, interculturalitat i patrimoni". Les entitats interessades podeu contactar-nos també a creacioxic@gmail.com.


A partir del setembre proposarem més activitats enfocades a sumar i crear amb tots i totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada