dimarts, 16 de febrer del 2016

Reserva la teva entrada per "Fils de vida"!

Ja podeu reservar la vostra entrada per les dues funcions de "Fils de vida" al Teatre Ovidi Montllor del Mercat de les Flors! Ompliu el primer formulari si voleu assistir-hi dissabte 12 de març a les 20:30 h i el segon formulari per diumenge 13 de març a les 18:00 h. 

"Fils de vida" és el cinquè muntatge teatral del projecte d’art comunitari Creació XIC, una producció creada i interpretada per una cinquantena de veïns i veïnes d’una gran diversitat de realitats, amb la col·laboració d’entitats i equipaments culturals. Una proposta escènica de qualitat on es troben la producció professional i la creació col·lectiva, entorn la memòria històrica del Poble Sec, Montjuïc i el Paral·lel.

L'entrada és GRATUÏTA, amb taquilla inversa solidària. Això vol dir que, a la sortida, podràs fer una aportació voluntària per finançar el projecte Creació XIC. 

Fila zero: Si no pots assistir a cap funció, però vols col·laborar igualment amb el projecte, pots fer una aportació al número de compte ES35 0081 0065 1600 0176 0682, indicant al concepte XIC Fila zero.

Condicions de la reserva: 
  • Omplint un formulari, estàs reservant només una entrada. Si vols venir acompanyat/da, cal omplir un formulari per persona. 
  • La reserva és nominal, és a dir, ha d'estar al nom de la persona que farà servir l'entrada. 
  • Les entrades es poden recollir el mateix dia de la funció a la taquilla del Mercat de les Flors, des de 2 hores abans de l'inici de l'espectacle. Les entrades reservades que no s'hagin recollit mitja hora abans de l'inici seran posades a disposició del públic. 
  • Si finalment no pots assistir a l'espectacle, no cal que ens contactis per comunicar-nos-ho. Simplement no recullis la teva entrada i la posarem a disposició d'altres persones interessades. 
Si tens cap dubte, escriu-nos a creacioxic@gmail.com i ho resoldrem! 
       
     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada