dilluns, 7 de març del 2016

Entrades exhaurides per les dues funcions de "Fils de vida"!


Des de fa una setmana que no queda ni una entrada! Quina sorpresa i quina alegria! Més de 600 persones han fet la seva reserva per veure l’espectacle comunitari Fils de vida... i, tot i així, moltes ens pregunteu com aconseguir-ne una. 

Si t’has quedat sense entrada: vine el dia de la funció i apunta’t a la llista d’espera! El Mercat de les Flors obrirà la taquilla 2 hores abans de l’espectacle (a les 18:30 h dissabte i a les 16:00 h diumenge) i farà llista d’espera amb les persones que aneu sense reserva. Les entrades reservades que no s’hagin recollit es donaran per ordre de llista, així que com abans t’apuntis, més possibilitats tindràs! 

Si tens entrada reservada: recorda recollir-la a la taquilla del Mercat de les Flors dient el teu nom, com a màxim 30 minuts abans de la funció! Si vens dissabte, recull-la abans de les 20:00 h, i si vens diumenge, abans de les 17:30 h. A partir d’aquella hora, les reserves no recollides es donaran a les persones apuntades a la llista d’espera. 

Si no pots venir, però vols donar suport al projecte: pots fer una donació a fila zero al número de compte ES35 0081 0065 1600 0176 0682, indicant al concepte XIC Fila zero. Els diners recaptats amb la fila zero i la taquilla inversa, es faran servir per finançar aquesta cinquena edició de Creació XIC i la següent.


Com sempre, si teniu qualsevol dubte, podeu contactar-nos a creacioxic@gmail.com

Gràcies a tots i totes! Us esperem aquest cap de setmana per gaudir i compartir Fils de vida

Fotografia: Esther Planas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada