divendres, 22 d’abril del 2016

Col·labora amb l'exposició dels 5 anys del XIC

Les novetats no s'aturen, i és que estem preparant l’exposició 5 anys de XIC. Arts escèniques per a la convivència al Poble-sec, que recollirà la trajectòria d'aquest projecte des de la seva primera edició. L'exposició es mostrarà al Centre Cultural Albareda del 2 al 25 de juny i ens servirà per recordar el camí que hem fet i també per mirar el futur amb més ganes de XIC!


Fem una crida a la vostra col·laboració: en aquests moments estem recopilant material de totes les edicions del XIC, del qual seleccionarem les peces que formaran part de l'exposició. Si conserveu materials relacionats amb qualsevol edició (fotografies, vídeos, attrezzo, vestuari...) i els voleu cedir per l'exposició, us ho agrairem molt! El material digital ens el podeu fer arribar a creacioxic@gmail.com, i els d'altra mena podeu apropar-los a l’Associació Marabal (Carrer de la Bòbila, 7-9, baixos), o bé posar-vos en contacte amb nosaltres i us els passarem a buscar.

D'altra banda, tots aquells i aquelles que vulgueu col·laborar d’una altra manera a fer possible l’exposició, ja sigui com a voluntaris/voluntàries o contribuint en el muntatge, sereu benvinguts i benvingudes!


Us agrairem si feu arribar aquesta informació a altres persones, col·lectius i entitats que hagin participat en alguna edició del XIC.


Gràcies per endavant! 

Recordeu aquesta imatge? Era la segona Rua XIC, allà al 2012!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada