dissabte, 16 d’abril del 2016

El XIC guanya el segon premi Federico Mayor Zaragoza

Boníssimes notícies!!!
El projecte d'art comunitari CreacióXIC guanya el segon premi Federico Mayor Zaragoza 2016 (UNESCO), en la categoria social-cultural. Aquest premi reconeix tot el seu recorregut, en les seves cinc edicions.

Una nodrida representació de participants i organitzadores del projecte ens hem traslladat a Tortosa per recollir juntes el premi i compartir aquest moment tan gratificant.

Creació XIC, projecte d'arts escèniques per a la convivència en la diversitat, ha estat impulsat i coordinat per l'Associació Marabal des de 2011. Els seus cinc anys de trajectòria i les seves cinc edicions han estat possibles gràcies a la participació i col·laboració de moltíssimes persones i entitats: veïns i veïnes del barri del Poble-sec i entorn, Pla Comunitari Poble-sec, Coordinadora d'entitats del Poble-sec, Pla BCN Interculturalitat, Ajuntament de Barcelona, Fundació La Roda, Districte de Sants-Montjuïc, Cooperativa ETCS, Centre Cívic El Sortidor, Centre Cultural Albareda, Mercat de les Flors, Institut del Teatre, Diables i Tabalers del Poble-sec, Grallers i castellers del Poble-sec, Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Teatre Lliure, Enfilant el museu comunitari, Museu d'Arqueologia de Catalunya, Grup d'Arqueologia Pública i Patrimoni (UB), Hospital de dia Sant Pere Claver, Residència assistida per a gent gran Pare Batllori, Escola Mossèn Jacint Verdaguer, Escola Anna Ravell, La Bibliomusicineteca, Cia. Gog i Magog, Espai Concòrdia, Espai Infància, CERHISEC, Baixem al carrer, Llar Montjuïc de la Fundació Hospitalitat, Associació Amics Plaça Santa Madrona, Grup de música Rumbalà, Bodega Saltó, Casi9... i encara més persones i entitats que han posat el seu granet de sorra per a fer del XIC mereixedor d'aquest premi. Gràcies a tots i totes!  

I moltes felicitats a la resta projectes premiats i, per descomptat, a tots els participants! 

A la sortida de l'auditori Felip Pedrell, amb molta alegria!

Aquest premi augmenta el palmarès del XIC, sumant-se al Premi Barcelona Associacions que va rebre l'any 2012. Reconeixements com aquests ens impulsen a seguir millorant, creant i transformant amb l'art!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada