divendres, 13 de maig del 2016

Exposició "5 anys de XIC": cartell i programació

Ja falten només unes setmanes per inaugurar l'exposició "5 anys de XIC. Arts escèniques per a la convivència al Poble Sec", que es podrà visitar al Centre Cultural Albareda, del 2 al 25 de juny.

Aquesta exposició repassa la trajectòria d’aquest projecte, des de la primera rua de carrer fins a la gran producció teatral Fils de vida, estrenada el març de 2016 al Mercat de les Flors. Amb les seves 5 edicions, el XIC es revela com una de les iniciatives d’art comunitari més consolidades del territori català.

Tant a la sala d'exposició com a les activitats paral·leles, volem compartir amb vosaltres el passat, present i futur del projecte. Us hi esperem!




Us presentem el cartell de l'expo, dissenyat per la Lorena Salvador. Ens encanta!



Hem preparat diverses activitats paral·leles, totes gratuïtes, per a tots els gustos i totes les edats! Apunteu-vos-les a l'agenda i veniu a descobrir i compartir amb el XIC: 


INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ. Dijous 2 de juny a les 19:30. Entrada lliure.

Volem celebrar la inauguració amb totes les persones que heu fet possible aquest camí creatiu i transformador. Us hi esperem!


TALLER XIC "FILS DE VIDA" de plàstica i memòria històrica. Dijous 9 de juny de 18:30 a 20:30 h. Cal inscripció prèvia.

A partir d’objectes significatius per a la història personal o familiar de les persones participants, compartirem records, particulars i col·lectius, i crearem una instal·lació efímera que formarà part de l'exposició.


ITINERARI HISTÒRIC "FILS DE VIDA". Dijous 16 de juny de 18:30 a 20:30 h. Cal inscripció prèvia.

Passejada per llocs emblemàtics del Poble-sec que apareixen a l’espectacle Fils de vida, a càrrec de CERHISEC. Punt d'inici de l'intinerari: Centre Cultural Albareda.


PRE-REVETLLA "5 ANYS DE XIC": Festa i taula rodona. Dijous 23 de juny de 18:30 a 20:30 h. Cal inscripció prèvia.

Has participat en alguna edició del XIC i vols retrobar-te i compartir una tarda amb els veïns i veïnes? No coneixes el projecte i vols descobrir-lo de la mà de les persones que hi han participat? Suma't a la pre-revetlla amb taula rodona d’experiències, visionat de fotografies i records i berenar popular.



Informació i inscripcions:

Centre Cultural Albareda
C/ Albareda 22-24 (Poble Sec)
93 443 37 19
ccalbareda@ccalbareda.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada