dijous, 12 de juliol del 2018

“Caravasar”: comença el compte enrere


Entrem en la recta final d’assajos de “Caravasar”!

Després que els tres grups de dansa s’unissin fa uns dies, portem algunes sessions al Centre Cívic El Sortidor assajant les diferents coreografies, compartint idees, fixant moviments... Tot plegat, amb un acompanyament de luxe: música en directe, que s’alterna i dialoga amb altres músiques enregistrades en l’univers sonor de “Caravasar”.

Mentres, al magatzem del costat, el grup d’Escenografia va provant i retocant l’atrezzo, preparant el vestuari i la caracterització, per a que tot s’adapti a les necessitats de l’espectacle. L’equip de producció i coordinació treballa també a tota màquina per enllestir tots els detalls... i encara falta gent! Dissabte, dia de l’assaig general, se sumaran un grup d’extres que no es volen perdre l’oportunitat de ballar el “Caravasar”. Entre elles hi haurà usuàries i voluntàries de Baixem al carrer, projecte molt estimat al barri i participant històric del XIC. 




Assajos al Sortidor, amb Jordi Cortés i Gloria José, i el taller d'escenografia. 
Fotografies: Júlia Gutiérrez i Joel Alvarez.


Els mitjans de comunicació ja s’ha començat a fer ressó de l’espectacle:
- El passat 21 de juny, vam ser a la roda de premsa del Grec Comunitari, tal com va recollir el diari Jornada, El Periódico i Voltar i voltar, entre d’altres.
- La revista Godot Barcelona dedica també un article a aquesta setena edició: "Crear per conviure millor".
- El diari lleidatà Segre anuncia l’estrena de “Caravasar” en un article dedicat a artistes lleidatanes.
- I avui visita l’assaig un programa de Betevé...

La Júlia Gutiérrez i la Gloria José, centre i dreta, a la roda de premsa d'espectacles comunitaris del Grec. 
Fotografia: Miquel Gascón


Podeu seguir l’última hora de l’espectacle a Twitter #Caravasar i també a l’esedeveniment de Facebook. Comparteix, convida... i, sobretot, vine a veure-ho aquest diumenge 15 de juliol a les 18:00 h a l’atri de l’Institut del Teatre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada